Vår personal

Mikael examinerades 1983, och har efter lite arbete i Tyskland haft egna praktiker i Kimstad och Norrköping sedan 1986. Han driver Östergötlands största solcellspark, renoverar veteranmotorcyklar på löpande band gör han också… liknar faktiskt den där batterikaninen i tv-reklamen.

Birgitta är vår tandhygienist som trivs med sitt jobb. Har utvecklat en speciellt effektiv metod för att få ordning på tandköttet – gingivan som den kallas. Fråga henne.

Jessica assisterar vid implantatkirurgin – och har tagit över administrationen. Hon sköter alltså implantat, patientkontakter och bokföring. Multikompetent, minst sagt.

Thèrése utför den effektiva assistansen samtidigt som hon ser till att vi aldrig får materialbrist eller saknar det livsnödvändiga kaffet. På tal om kaffe, är det inte dags nu, Thèrése?

Leena är den mest erfarna assistenten på alla Norrköpings tandkliniker. Har anpassat sig till det lugna och harmoniska miljön hos oss. Vi har lärt känna den humoristiska sidan av Leena som får oss andra till många goda skratt.

Mariana är rookien som kommer från Folktandvården och som till sist fått lära sig hur en riktig tandsköterska arbetar.